Tweedehandsbeurs

tweedehandsbeurs

Op zoek naar kinderkleding (0-16 jaar), babyuitzet, zwangerschapskledij, speelgoed of fietsen? Dan mag je onze tweedehandsbeurs zeker niet missen! Je vindt er een grote keuze aan kindgerichte tweedehandsartikelen die nog in goede staat zijn aan een zacht prijsje. Twee keer per jaar organiseert Gezinsbond Lier haar tweedehandsbeurs: één in de lente en één in de herfst.

AFGELAST! – De volgende tweedehandsbeurs gaat door op 28 maart 2020, van 11 tot 14u, in de Sint-Ursula Middenschool (Kanunnik Davidlaan 15, Lier). – AFGELAST!

Let op! Ander adres, andere formule! Gezinsbond Lier houdt nu haar lente/zomerbeurs als tafelverkoop!

Wat is een tafelverkoop? Je huurt als verkoper een plekje op onze beurs, met een tafel. Je verkoopt zelf je spulletjes en rekent ook zelf met je kopers af. Je koopt dus geen lijsten meer maar huurt een tafel voor €8 (voor leden; €10 voor niet-leden). Start van de inschrijvingen is op 2 maart via mail naar tweedehandsbeurs@gezinsbondlier.be (zie info onderaan).

En als koper kom je net als vroeger gezellig snuisteren tussen alle leuke tweedehandsspulletjes, maar je rekent af met elke verkoper afzonderlijk. Bovendien voorzien we ook wat lekkers aan een gezinsvriendelijke prijs en een leuk kinderspeelhoekje.

Hieronder vind je het reglement en de info voor verkopers.

 

Overzicht lijstenverkoop tweedehandsbeurs Gezinsbond

(Dit gebeurt ongeveer een week tot 2 weken voor de eigenlijk verkoop tussen 19u. en 20u.)

  • als lid heb je je lidkaart bij de hand en als het kan ook met gepast geld

  • als lid betaal je 3 euro per lijst/ niet lid 5 euro per lijst

  • Je mag 2 lijsten maximum aankopen

  • Op elke lijst mag je maximum 24 artikelen opschrijven

  • Bij de lijsten krijg je een etikettenblad waarop 24 etiketten staan

    • Op elk etiket vul je het artikelnummer in dat overeenkomt met de nummer op je lijst, als je kledij erop schrijft dan schrijf je de maat op (zodat wij weten bij welke stapel deze kledij moet liggen) en de prijs schrijf je er als laatste op

    • Elke lijst heeft een nummer en deze mag je ook niet vergeten op je etiketten te schrijven

Je brengt de lijsten en je materiaal mee op de dag van de verkoop tussen 11u en 12 uur zodat wij de kans krijgen om alles op de juiste plaats te leggen.

Wij zelf verkopen je artikelen tijdens de beurs tussen 14uur en 17uur

En nadien ruimen wij de artikelen die niet verkocht zijn terug op en die kan je komen ophalen en nakijken tussen 18uur en 19uur

Zo ook kunnen we dan nadien de artikelen die wel zijn verkocht, afrekenen met jullie.

Wij organiseren GEEN tafelverkoop, maar wij doen het allemaal zelf voor jullie.

Het is echt niet moeilijk!

Doen is de boodschap!